pondelok 15. mája 2017

Po dlhom čase ďalší knižní osadníci za Apríl


- April bookshelf news -

Už je to nejaký čas kedy som sa dostala k novinkám, ktoré sa u mňa objavili. A je to trošičku aj pozadu nakoľko už sme v polke mája ale radšej neskôr ako vôbec:) Snažím sa opäť dostať do svojho tempa a byť na blogu aktívnejšia a je pravdou, že veľa som toho za posledné týždne nenačítala ale ako pre každú knihomolskú myseľ to nie je dôvod prečo nehromadiť knihy ďalej :D Začína to tak nevinne a ste v tom opäť a miestami je to až chorobné a myslím, že i silne nákazlivé :P Ale keď to tak vezmem tri som si kúpila sama, dve som dostala ''za dobré chovanie'' od priateľa :D a dve sú od GR.



Prvá Shakespearovka a som z nej ohromená. Doteraz som videla len film, ktorý bol natočený ale až po prečítaní knihy som ocenila tento príbeh. Klasikami ako je táto si rada budem zapĺňať poličky :)

Krásku a zviera pozná hádam každý a jej knižné spracovanie nového filmu obehlo svet veľmi rýchlo. Jej obálka je krásna a neodolala som jej. Filmové spracovanie vyšlo skvele tak dúfam, že v knihe sa držali príbehu a moc neiprovizovali. 

Ja viem ďalšia rozprávočka ale Dahl píše fajn a v angličtine sa to dobre číta :D

Prvou knihou od GR a jej obálka je skvelá a som rada, že ju mám v tejto verzii nakoľko táto je len pre recenzentov a originálna bude trošku odlišná ale príbeh stál zato...

Viem že na GR v skupine My čteme bolo minulý mesiac J. Austen a mrzí ma, že som sa nezapojila ale neodhodlala som sa pustiť do jej ďalšej knihy keď prvá ma tak utlmila.. Film poznám a celkom sa mi páčil a keď som videla toto spracovanie som sa rozhodla, že jej dám šancu vo verzii ktorá by mi mohla byť bližšia :D pls neodsudzujte ma banda ja sa polepším:P

Od Debbie som už na Vianoce čítala Twelve days of Christmas, ktorá ma očarila a tak keď sa mi dostala pod ruku neváhala som. Pri prvej som sa bavila a trochu romantiky občas nezaškodí. Aj keď som až doma zistila, že je to 3časť ale bola som uistená, že nenadväzujú na seba..

Opäť jedna od GR zatial som síce nestihla recenzie ale bol to fajn thriler a stojí za skúšku..

ÓÓ áno..konečne som ju objavila..Iste ju znáte ako autorku Vampire Academy. Ja som sa rozhodla pre Sukubu pretože ma to lákalo viac ako VA a sukuby vo svojom repertoári nemám tak dúfam, že nesklame:D

Ak niektoré z nich poznáte kľudnej dajte echo ako sa Vám páčili alebo poznáte knihy,  ktoré by mi padli do nôty len píšte. Istotne ma poteší nejaký skvelý tip. Tak čítaniu zdar :)


1 komentár:

  1. Foxíka jsem od Dahla ještě nečetla. Od něho miluji knihy v originále a naprosto chápu, proč jsou oblíbené :))

    OdpovedaťOdstrániť